Fa-műanyag kompozit teraszburkolat

–        Felületkezelést nem igényel

–        Tartós, könnyen tisztítható

–        Méretek: alaplap 146x23x2000mm, párnafa 30x40x2000mm, szegély 38x38x2000mm

–        Színek: Black, Chocolate, Brown

szalas_wpc_farm_tuzep

Rögzítés

A párnafákat szilárd alapra, betonra kell rögzíteni. Füvön, egyenetlen tégla és burkolt felületen a WPC burkolat könnyen elcsúszhat.

Kérjük, fúrja elő a párnafákat a könnyebb rögzítés miatt, ha ez elmarad a termék könnyebben sérülhet. A párnafákat 40-50 centiméterenként kell rögzíteni. Kérjük, ügyeljen a szoros rögzítésre!

A párnafák hosszanti találkozásánál 1-1,5 cm távolságot kell hagyni.

A párnafák párhuzamos elhelyezésének javasolt távolsága maximum 30 cm. Nagy forgalmú helyeken maximum 20 cm.

Az alaplap túllógása a széleken nem lehet több 2-3 cm-nél a párnafa szélétől.

A klipszek rögzítése esetén a csavar behajtása ne történjen közvetlenül a párnafákba, hanem azt előzze meg egy előfúrás. Ez után a csavarral rögzíthető a klipsz.

2 alaplap párhuzamos találkozásánál szükséges dupla párnafa. A 2 párnafa javasolt rögzítése egymástól 1-2 cm-re történjen. Kérjük, hogy az alaplapokat ebben az esetben külön-külön rögzítsék, elkerülve az esetleges sérüléseket, elemelődéseket.

Az alaplapok egymás közti távolsága a hosszanti toldásoknál és párhuzamos rögzítéseknél 6-7mm legyen, hogy a termék es esetleges hőmérsékletváltozások esetén tudjon terjeszkedni.

A falak vagy objektumok találkozásánál a rövid oldalak esetében minimum 2 cm távolságot kell hagyni.

A WPC burkolatot olyan helyre kell rögzíteni, ahol a padozat jó vízelvezető képességgel rendelkezik, a levegő tud cirkulálni és nincs talajvíz.

wpc_farm_tuzep

Munkavédelem

Kérjük, tartsák be az általános munkavédelmi előírásokat, ezen felül viseljenek védősisakot, a telepítést olyan helyen végezzék, ahol a helyszín jól szellőzik. A munka megkezdése előtt gondoskodjon a szerszámok biztonságos helyen való tartásáról, hogy gyermek, háziállat ne tartózkodjon a munkaterületen. A vágás, fúrás porral, zajjal járhat, ezért kérjük az ehhez szükséges védőeszközök használatát (zajvédő, porvédő, védőszemüveg, védőkesztyű, munkavédelmi bakancs)

 

Tisztítás

A terméket időről időre meg kell tisztítani. A zsíros felületeket foszfor mentes zsíroldók alkalmazásával kell tisztítani, rozsda és egyéb szennyeződéseket foszfor mentes tisztítószerekkel kell eltávolítani. Itt is gondoskodni kell a vízelvezetésről és a szellőzésről. A tisztítás után a felületet tiszta vízzel lemoshatjuk eltávolítva a tisztítószer maradványokat, majd a felületek egy száraz ruhával szárazra töröljük

Kereskedésünkben szálas WPC burkolatok széles kínálatát megtalálja, keresse értékesítő kollégáinkat: farmtuzep.hu/kapcsolat

Vagy kérjen árajánlatot online: farmtuzep.hu/ajanlatkeres

 

Megosztás: Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter