Revco Színposta

Revco Színposta Szolgáltatás

A színpostával igazi színmintát kap kézbe! Olyan vakolat-mintát, amilyen a végleges színe lesz a házának! Nehéz színkártyából, vagy kisméretű színmintából következtetni a végleges színre. A kiküldött minták ugyanabból az anyagból készülnek, mint ami színezéskor a vödrökben lesz! Nyugodtan böngésszen, nem tud mellé fogni!

Ön kiválasztja katalógusból az Önnek tetsző színt, amit  INGYENESEN postai úton kap meg, a szükséges információkkal együtt:

300x250

Hasznos tudnivalók: 

 • Színek kiválasztása
  A monitoron megjelenő szín jelentősen eltérhet a valódi színtől, ugyanakkor a kiküldött minta, megegyezik az eredeti anyaggal, hiszen abból készül!
 • Átfutási idő
  A színek kiválasztását követően, lehetőség szerint azonnal postázunk, ebben az esetben a minta 2-3 napon belül megérkezik az Ön által megadott címre. Amennyiben nincs raktáron a kiválasztott szín valamelyike, úgy azt előbb le kell gyártanunk, (meg kell száradnia) és csak ezután postázható. Ekkor több nappal kell számolni.
 • Kapart vagy dörzsölt?
  A minta vakolatok esetén minden esetben 1,5 mm-es kapart hatású vakolattal készül (ez a leginkább kedvelt struktúra). Ha a véglegesen megrendelt termék eltérő lesz, mondjuk 2 mm-es dörzsölt, akkor a szín már nem fog változni, de a struktúra természetesen igen.
 • Hogyan tovább?
  Remek választás ha a házán REVCO vakolat lesz! REVCO vakolatokat megvásárolhatja, akár a FARM TÜZÉPEN is! Kérjen árajánlatot: http://www.farmtuzep.hu/ajanlatkeres

 

 

Kérjen árajánlatot: http://www.farmtuzep.hu/ajanlatkeres

Megosztás: Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter