2017 nyarától a sweedsteel termékei kaphatóak a nyíregyházi Farm Tüzépen! Elsősorban csatorna rendszerek és cserepeslemezek kerültek be a kínálatba, melyek telephelyünkön meg is tekinthetőek!

A Swedsteel svédacél ereszcsatorna rendszereket gyárt.

Miért fontos döntési kritérium az acél minősége?

A Swedsteel tetők, burkolatok és csatorna-rendszer alapja a prémium svédacél, amelyet világszerte az egyik legjobb minőségű acélnak tartanak.
Az acél tartósságát az acélmag szilárdsága, vastagsága, a korrózióálló cinkréteg és a bevonat vastagsága, minősége határozza meg.

csatorna_farm_tüzép

Mit jelent a kétoldali bevonat?

Az ereszcsatorna-rendszer esetében kétoldali bevonatot használ a cég, azaz hogy nemcsak a külső látszó felület legyen színes és bevonatos, hanem a belső is, hiszen a csatornát a lefolyó víz, szennyeződés, és más környezeti hatások belül is ugyanolyan intenzitással érik, mint a külső oldalon, és csak akkor lesz tartós a teljes rendszer, ha ez így készül.

 

Caracol típusú külső vízelvezetésű ereszcsatorna- és lefolyórendszer alapanyaga nagyszilárdságú, tűzihorganyzott, színbevonatos acéllemez. A magas mechanikai szilárdság a kiváló teherbírást, a tűzihorganyzás a korrózióvédelmet, míg a kétoldali műanyag poliészter bevonat a végleges felületvédelmet, a hosszú élettartamot és a színválasztéknak köszönhetően az esztétikai megjelenést biztosítja. Fontos kihangsúlyozni a mindkét (külső és belső) oldalon egyforma vastagságú és minőségű bevonati rendszert, amely azért fontos, mert a külső csatornarendszer elemei minden oldalról ki vannak téve a környezeti hatásoknak, az időjárási viszontagságoknak. A csatorna-rendszer a fő elemek (félkör szelvényű ereszcsatorna, kör keresztmetszetű lefolyó) mellett számos előregyártott kiegészítővel, rendszerelemmel rendelkezik, amely biztosítja a rendkívül gyors szerelést, precíz illesztést, végsősoron a tökéletes vízelvezetési biztonságot és az esztétikus megjelenést.

caracol_eresz_nyiregyhaza_tuzep

caracol-szinek_akcio_farm_tuzep_eresz_csatorna_rendszer

További részletekért keresse értékesítő kollégáinkat: www.farmtuzep.hu/kapcsolat

Vagy kérjen árajánlatot online: www.farmtuzep.hu/ajanlatkeres

Megosztás: Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter