OPTEN Kft. – “A” minősítés – 2016

Az Opten Kft., “A”- azaz – kiváló minősítésben részesítette a Farm-Ker Kft.-t. A minősítés szerint a Farm-Ker Kft. az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

A_min_oklevel_magyar_Farm_tuzep

BUSINESS SUPERBRANDS DÍJ 2016

A Superbrands a világ egyik legjelentősebb márkaépítési rendszere, amely 86 országban azonos ismérvek alapján díjazza a vezető márkákat. Büszkén mondhatjuk, hogy építőanyag-kereskedelmi hálózatunk immár 6. alkalommal nyerte el ezt a neves díjat.

ujhaz_centrum-page-001_farm_tuzep_nyiregyhzaza

MAGYAR BRANDS DÍJAS AZ ÚJHÁZ CENTRUM

 

Az újház centrum építőanyag-kereskedelmi hálózata ismét elnyerte a Magyar Brands díjat. Vevőink visszajelzésein túl ez a szakmai kitüntetés is igazolja, megéri a befektetett munka.

A Magyar Brands az egyik legkiválóbb hazai márkák minősítését és bemutatását célzó program. A Szakértői Bizottság immár hatodik éve díjaz olyan magyar vonatkozású márkákat, amelyek a hazai vállalkozások méltó képviselői lehetnek itthon és a határainkon túl is.

A díj kiosztása pályázati rendszerben, illetve a Magyar Brands Szakértői Bizottságának jelölése alapján történik. Az értékelés első körében a márkák múltja, a tulajdon, a foglalkoztatás és az identitás alapján döntenek a továbbjutókról. A második körben kiszámítják a tradíció, areputáció, az identitás, az ismertség és a kedveltség ismérvek alapján a Magyar Brands márkaérték-mutatót, amely alapján végül kiválasztják a nyerteseket.

Megosztás: Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter