Látványterv készítés

Sokszor állunk tanácstalanul egy-egy fürdőszoba szaküzletben, csempeszalonban, melyik burkolólapot válasszam, melyik lenne a legszebb, a legmegfelelőbb, hogyan, milyen szempontok figyelembevételével hozzam meg döntésem? Ebben segít a látványtervezés.

Látványtervezés

A Farm Tüzép munkatársai megtervezik fürdőszobáját, konyhája, nappali szobája, valamint terasza burkolatát is. Nincs más dolga, mint kiválasztani az Önnek legjobban tetsző burkolatokat, elmondani kívánságait, majd hátradőlni és akár egy fotelban kényelmesen elhelyezkedve megnézni az elkészült látványterveket.

A kész tervek élethűen mutatják be az Ön leendő fürdőszobáját, konyháját, nappali szobáját, vagy akár a teraszát. Teljes részletességgel tartalmazzák a helyiségek, falfelületek burkolatait és azok berendezéseit egyaránt. Nagy segítséget nyújthatnak Önnek és azoknak a szakembereknek, akik majd az építkezés során megvalósítják elképzeléseit.
Az elkészült látványterv nagy segítségére lehet abban is, hogy hogyan alakítsa tovább az elkészült háza szín és stílustervét.

Látványtervezés Nyíregyházán

MINDEZT MOST AKÁR KÉT VÁLTOZATBAN IS DÍJMENTESEN KÉSZÍTJÜK EL ÖNNEK, AMENNYIBEN AZ ELKÉSZÍTETT LÁTVÁNYTERV ALAPJÁN A KIVITELEZÉSHEZ SZÜKSÉGES ANYAGOKAT CSEMPEÁRUHÁZUNKBAN RENDELI MEG!

Az általunk használt VISOFT tervező szoftver jelenleg az egyik legjobb a piacon. Adatbázisában több száz európai csempe és szanitergyártó teljes termékkínálata megtalálható, a programnak köszönhetően élethű színekkel, mintázatokkal, fotó minőségű megjelenítéssel tudjuk elkészíteni vásárlóink látványterveit.
A látványtervezés, azon belül a különböző helyiségek, falfelületek, beépített eszközök látványtervezésének fontosságát sok építkező elismeri és napjainkban egyre nagyobb azoknak az építkezőknek a száma, akik az építkezés során igénybe is veszik, használják ezt a szolgáltatást. Ők azok, akik nyugodtan, mindenfajta félelem nélkül tudják felépíteni álmaik lakóházát, mert már a tervezést követő szakaszban láthatják azt, hogyan fog a lakóházuk kinézni.

Mi abban szeretnénk segítséget nyújtani, hogy Ön is azon építkezők csoportjába tartozzon, akik nyugodtan, élvezettel építik fel álmaik lakóházaikat, mert használják a látványtervezés szolgáltatást, így sok olyan előre nem látott akadályt ki tudnak küszöbölni, amelyekkel mások csak az építkezés különböző fázisaiban szembesülnek és amiket, akkor kell megoldaniuk.
Kérjük, nézzen meg néhányat az általunk a vásárlóink nagy megelégedésére elkészített látványterveinkből és győződjön meg arról, hogy milyen nagy segítségére lehetnek ezek az építkezők számára és mennyire nyugodtabbá tehetik az egyébként igen feszített építkezéseket.

Ha kérdése van, felvilágosítást szeretne, keresse munkatársainkat, akik szívesen állnak rendelkezésére álmai fürdőszobájának, konyhájának, nappali szobájának, teraszának megvalósításában.

Keresse munkatársainkat a +36 30 746 9870 telefonszámon, vagy írjon csempe1@farmtuzep.hu e-mail címünkre.

 

Megosztás: Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter