farm_tuzep_furdoszoba_szalon_laminalt_2017

A laminált padló egyszerű kezelhetőségének és széles alkalmazhatósági területének köszönhetően méltán a legnépszerűbb padlóburkolatok közé tartozik. Megfelelő kopásállóság kiválasztásával irodahelyiségben, előszobában, háló-és gyermekszobában, étkezőben, sőt konyhában is alkalmazható. Lerakása nem igényel különösebben előkészületeket, Ön is könnyen megbirkózhat vele. Padlófűtéses helyiségben is alkalmazható és fektetés után azonnal igénybe vehető.

A szín kiválasztása

Itt is, mint bármelyik padlóburkolatnál figyelembe kell venni a bútorok és a falak színét és mintázatát. Gondoljuk át azonban, hogy a bútorzat valamint a falfestés vagy tapéta színösszeállítása hogyan fog változni az évek során.

A mintázat

Hasonló a helyzet, mint a színnel. Nem mindegy, az sem, hogy milyen optikai hatást kívánunk elérni a helyiségben. Egyes mintázatok növelik, vagy éppen csökkentik a teret. Ezt természetesen, befolyásolja a lerakás iránya is.

Kategória

Az árat meghatározó tényezők a vastagság, a kopásállóság, valamint az esztétikai kialakítás. Amennyiben a takarékosság az egyik fő szempont, de esztétikus laminált padló az igény, akkor kerül szóba az alacsonyabb kopásállóság. Számítani lehet azonban arra, hogy az élettartama nem lesz olyan hosszú, mint azoknak a padlóknak, amelyeknek magasabb kopásállósága.

laminalt_katalogus_2017_1_web-page-003

laminalt_katalogus_2017_1_web-page-004

laminalt_katalogus_2017_1_web-page-005

laminalt_katalogus_2017_1_web-page-006

laminalt_katalogus_2017_1_web-page-007

laminalt_katalogus_2017_1_web-page-008

laminalt_katalogus_2017_1_web-page-009

laminalt_katalogus_2017_1_web-page-010

Bármi kérdése lenne, keresse szakértő kollégáinkat: farmtuzep.hu/furdoszobaszalon/kapcsolat

 

 

 

Megosztás: Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter