A Farm Tüzép az újHÁZ Centrum tagja

 

Tisztelt építkezők, felújítók!

Egy-egy építkezéshez vagy felújításhoz, átalakításhoz vásárolt építőanyagok kiválasztása hosszú évekre szóló döntés, mely nagymértékben meghatározza a jövőbeni életünket! Fontos kérdés, hogy a legjobbat a legmegfelelőbbet választottuk-e? Erre a kérdésre csak akkor kapunk kielégítő választ, amikor elkezdjük használni a lakásunkat, házunkat. Ekkor módosítani, változtatni már csak jelentős anyagi ráfordítással lehet. Többek között ezért van igazán nagy jelentősége annak, hogy építőanyagot kizárólag megfontoltan, szakértők tanácsadása mellett érdemes vásárolni.

Ehhez a döntéshez ad meg minden segítséget Magyarország legnagyobb építőanyag kereskedelmi hálózata: az újHÁZ Centrum, melynek 2013. január 01-től a Farm Tüzép is tagja.

A Farm Tüzépnél továbbra is elsődleges célunk az, hogy még szélesebb árukészlet biztosítása mellett folyamatos szakmai tanácsadás biztosításával színvonalasabb kiszolgálásban részesítsük vásárlóinkat. Azért is választottuk az űjHÁZ Centrum építőanyag kereskedelmi hálózathoz való csatlakozást, mert a célkitűzéseink eléréséhez a legjobb megoldást az ÚjHáz Centrum tagság biztosítja.

Miért érdemes az újHÁZ Centrum, azon belül a Farm Tüzép mellett döntenie?

A válasz egyetlen szó: bizalom.

  • Bízzon egy olyan vállalkozásban, amely több mint két és fél évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik!
  • Bízzon egy olyan vállalkozásban, amely elmondhatja magáról, hogy Magyarország legnagyobb építőanyag kereskedelmi hálózatának a tagja, amelynek 80 telephelye van Magyarországon, amelyeknek mindegyike magyar tulajdonban van, és amelyekben segítőkész, nagy szakértelemmel rendelkező kollégák segítik döntésében!
  • Bízzon átfogó kínálatunkban, az ismert gyártók minőségi termékeiben, valamint kedvező árainkban és folyamatos akcióinkban!
  • És nem utolsó sorban bízzon egy olyan építőanyag kereskedelmi hálózatban, amelyet egy független szakemberekből álló zsűri 2010-ben a rangos Business SuperBrands és MagyarBrands díjakkal tüntetett ki.

Mi pedig abban bízunk, hogy hamarosan Önt is vásárlóink között köszönthetjük, és közösen megtaláljuk az ideális megoldást, akár építkezés, akár felújítás, átalakítás előtt áll. Hívjon minket bizalommal, hogy segítségünkkel valósítsa meg építkezési, felújítási terveit!

Tisztelettel:

Farm Tüzép, az újHÁZ Centrum csapatának tagja

Farm-Ker_1

Megosztás: Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on Twitter